tirsdag 5. mai 2009

Snart jordbær-tid...

Jordbær-plantene i hagen er skikkelig fine i år. Håper de kommer med masse jordbær også, da!


Foto: Ninas Interiør

Merker at det er lettere å skrive og viser bilder om ting som skjer ute, nå. Der skjer det jo no nytt hele tida! I motsetning til inne... Det regna ihverfall masse i natt, så da regner jeg med at det snart blir en eksplosjon av farger i bedda våre. Det gleder jeg meg til!:)

Klem

3 kommentarer:

 1. Veldig gøy å følge hagen for det er noe nytt stadig vekk! Akkurat nå gleder jeg meg tilat rabarbra bladene blir store for da skal jeg prøve meg på støping slik noe i blogge verden hadde en super oppskrift på!
  HIlde

  SvarSlett
 2. Hei Nina!
  De kommer sikkert med masse jorbær vettu ;) Jeg har bestemt meg for å forkaste hele jorbæråkeren i år. Vi må gjøre i stand ett gedigent bedd med stener og mur ved siden av. Så da bryr jeg meg ikke så mye om å ordne med jorbærplantene, for da gjør det ikke noe om traktoren kommer og lemper sten midt i åkeren.. hihi.. Plantene gav mange bær i fjor, men små bær. Det er gamle planter, så det var nok en ide å allikevel skifte dem ut!
  God kveld til deg Nina ;)
  klem Beth

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Veldig gøy å følge hagen nå på våren, hvor alt spirer og gror,alt liksom eksploderer i grønt...det er en flott tid:) det er så spennende å følge med i hagen fra dag til dag, ser bare på løytnanshjerte hjemme hos oss, helt utrolig hvor mye den har vokst på halvannen uke, nå er det rett før den står i blomst:)
  Håper dere får mange fine jordbær i år:)
  Ha en fin tirsdagskveld!
  Klem:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar hos meg! Blir såå glad!:) Klem Nina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails