Har spist det masse i sommer, og er fortsatt ikke lei!:)
4 egg
1/2 boks Crème Fraiche el. Kesam
3 ss oliven- eller rapsolje
1 ss bakepulver
1/2 ts salt
50 g linfrø
50 g sesamfrø
50 g solsikkefrø
60 g havrekli
Pisk eggene lett, bland inn Crème Fraiche og olje, og tilsett det tørre. Deigen skal være som en tykk grøt. Legg bakepapir i en brødform, ha røren oppi. Stek nederst i ovnen på 180 grader i 55 minutter.
Jeg pleier å 4-doble deigen! Da får jeg 2 store brød, istedenfor et bittelite et...
HÅPER DET SMAKER!
Takk for oppskriften! det skal jeg prøve på. Har lett etter lavkarbobrød oppskrift. Endelig fant jeg det.
SvarSlettGod morgen !
SvarSletthmmm ser fristendes ut - tåler desverre ikke egg så jeg må nok holde meg unna denne oppskriften.
Så lekker lampe da - og så flaks at det var en igjen, var nok ment til deg skal du se ;)
koselig med intreriørklubb da ?
ønsker deg en flott dag
klem anita s
Ja det er mange gode oppskrifter på lavkarbobrød. Må bake litt en dag snart. Har vært litt for mye annet ei stund til at jeg orket å bake noe som helst.
SvarSlettSå fint at du fikk tak i lampen du hadde lyst på. Ikke værst at det stod en å ventet på deg.
Ønsker deg ei herlig helg :)
Takk for oppskrift.
SvarSlettDisse skal jeg bake
til helga. De ser
kjempegode ut.
Ha en fin dag.
Klem.
Nam! Det så delikat og godt ut! Fristende bilde ;-)
SvarSlettHa en finfin kveld!