fredag 2. april 2010

Påskepyntet peis...

Endelig ferdig med 3 nattevakter!:) I kveld skal jeg bare kose meg hjemme. Bake rundstykker, gjøre litt skolearbeid, lese litt, og ikke minst; kose meg i soffa'n og ha makta over fjernkontrollen!:)

Her er bilder fra en påskepyntet peis. Pokalen til venstre er veldig viktig å ha stående fremme, for den vant eldstemann på klubbmesterskapet i Halden Svømmeklubb i 2009, da han ble klubbmester!.... Ikke dårlig til å være 13 år, så da er det lov å være litt stolt!:)

Må jo ha litt gult også, da:)
Foto: Ninas Interiør

Ha en fortsatt fin langfredag!!:)

Klem 

4 kommentarer:

 1. deilig å ha fri nå ja,kos deg masse,
  flott pyntet hos deg,klart den pokalen må stå fremme,flink han er...
  ønsker deg en fin dag vidre.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Deilig med fri ja :) kos deg masse... flott pyntet peis og flott pokal.. skjønner godt at du er stolt. Ønsker deg en riktig fin påske. Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Syntes virkelig du lager det koselig for deg selv i påsken jeg. Du har jo litt luksus tid også nå i disse dagene. Klart en slik pokal må stå framme - det er jo kjempe bra. Imponerende hvor mye tid disse unge legger ned i trening.
  kos deg på soffan - klem Anita S

  SvarSlett
 4. Så fint du har pyntet! Og så delig med noen dager fri, smaker godt etter mye jobbing ;) Viktig å gjøre det hyggelig rundt seg uansett om man er alene eller ikke. Så flink gutten din er, morsomt at de får lønn for strevet, og klart vi må få lov til å være stolte ;) Fortsatt god påske til deg! Klem Gry

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar hos meg! Blir såå glad!:) Klem Nina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails