tirsdag 26. februar 2013

Instagram...

Jeg må innrømme at jeg har blitt litt hekta på Instagram. Mulig jeg er litt treg av meg, for jeg ser jo at mange har vært der lenge allerede.. Ihvertfall; for en lettvint måte å dele interiørbilder på!

Tenkte jeg skulle dele noen av disse bildene med dere i dag. De er tatt med IPhone4, da, så er jo ikke av verdens beste kvalitet, men pytt..;.)

Og har du lyst til å følge meg på Instagram, heter jeg: NIENGEN :-)

   
                                                                                                                    Foto: Ninas Interiør
 
Det som er så gøy med Instagram, er at man kan få så mange forskjellige uttrykk på bildene. Det er mange forskjellige lyssettinger å velge mellom, man kan skrive på tekst, og mye, mye mer:-)
 
Jeg prøvde å få bildene til å ligge ved siden av hverandre over her, men det ville de ikke, så da fikk det bli under hverandre isteden.. Er det noen som vet hvordan man kan legge bilder ved siden av hverandre på Blogger, blir jeg glad for svar:-)
 
Ha en fortsatt fin dag!:-)
Klem Nina


søndag 24. februar 2013

Litt omgjøringer..

Nå er det virkelig på tide med en oppdatering av bloggen min, men det er jammen ikke lett. Merker at det er en stund siden jeg har holdt på med sånt.. Men det gir en veldig god følelse når man får det til, da!:-)

Nå går det mot lysere tider, og det er bare sååå deilig! Jeg er mest glad i den tiden vi går inn i nå, og jeg tjuvstarter med friske blomster inne. Og Tulipaner er en stor favoritt!:-)

                                                                                                                    Foto: Ninas Interiør

Nå blir det sløving i soffa'n fram til siste nattevakt denne helga. Gleder meg til fri-uke!

Ønsker alle en koselig søndags-kveld!:-)
Klem Nina

onsdag 6. februar 2013

Lilla i spisestua...

Jeg er veldig glad i lilla, og synes det er helt topp at det er årets farge!:-) Jeg hadde en del lilla ting og tang fra før, men nå har de blitt omrokert litt, og brått føles spisestua litt ny!


Må innrømme at det ble kjøpt noen flere ting på salg etter jul, da... 
Bl.a. gardinene fra Princess, og lampa i vindu, fra Møbelringen;-)


For dere som lurer på hvordan det går med oppstart av nytt firma, så kom konvolutten fra Brønnøysundregisteret i dag, med organisasjonsnummer... Så litt etter litt holder jeg på å jobbe med å få Ninas Interiør & Design, (som firmaet kommer til å hete) på beina. Kjenner at det her er litt spennende, altså..!:-)

                                                                                       Foto: Ninas Interiør


Ønsker dere en kjempefin onsdag, 
alle sammen!:-)

Klem Nina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails