onsdag 31. august 2011

Ny kjøkkenlampe...

I våres så jeg ei superkoselig lampe som jeg har gått og drømt om i hele sommer. Så her om dagen stakk jeg innom butikken igjen, bare for å se om de hadde flere igjen. Tenkte at hvis det var èn igjen, så var det meninga at jeg skulle ha den lampa!... Og tror du ikke at det hang èn igjen, a, just for me!:)


Når jeg først var i gang med å knipse litt, kommer det litt fler kjøkkenbilder. Ser det har blitt en del av de i det siste. Men det er ikke så mye annet spennende å by på for øyeblikket..


Her er en vinkel jeg ikke så ofte viser fram. Er som regel litt rotete på den benken der, og da blir det ikke til at jeg viser den fram så ofte:)


En annen ting som ble med på kjøpet, var dette skiltet her. Synes det var så herlige farger på det! Cupcakes har jeg ikke prøvd meg på ennå, men en vakker dag...:)I kveld starter interiørjentene opp for høsten igjen, og jeg gleder meg masse!
 Herlige jenter og myyye skravling!:)

                                                                       Foto: Ninas Interiør
Ha en strålende dag!!:)

tirsdag 30. august 2011

Nå er det virkelig lenge siden...

Etter en lang og deilig sommerferie, kommer endelig et lite innlegg fra meg! Både hyttetur og Mallorca-tur er unnagjort, og jeg merker at jeg gjerne skulle hatt dobbel så lang ferie!! Men den gang ei...

Jeg har laget en liten koselig krok med en knaggrekke og litt stæsj, og flyttet inn Oliventreet fra veranda'n.


Oliventreet gir mer glede inne enn ute nå, når dagene begynner å bli både kortere og kaldere. Uffamei!! Merker at jeg er et skikkelig sommermenneske som ikke setter særlig pris på høsten!..


En liten knaggrekke, skilt og hjerte fra Bryggerhuset i Halden. Må innrømme at jeg ikke er den største hagefantasten, men jeg kan jo late som, bare for skiltet sin del:)

Så nå kan jeg drømme om sommeren når jeg går inn på kjøkkenet mitt!:)


                                                                                          Foto: Ninas Interiør

                      Ønsker alle en fin dag videre!

                                        

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails