torsdag 30. september 2010

Kveldsstund...

                    Når mørket siger på, tenner moder alle lys! Noen gleder må vi jo ha i høstmørket!:)
Kan du tenke deg noe så beroligende som å sitte å titte inn i en flamme? Tror vi trenger det, noen og enhver, i disse ( ihvertfall for meg) hektiske tider:)
                                                                                       Foto: Ninas Interiør

PS! Har du fortsatt ikke meldt deg på min giveaway, kan du gjøre det HER! Hva 1 premien blir skal jeg vise dere i løpet av helga, men vet ikke helt når jeg får tid..:)


                                                                                                              

tirsdag 28. september 2010

Høstfarger...

Har vært ute og gått/jogget meg en tur i dag.. Stønn!... Må prøve å få meg litt overskudd, for det er det dårlig med for tida! På veien fant jeg noen herlige, fargesprakende kvister med løv. Og da ble jeg inspirert til å lage meg en ny header. Det passer jo litt bedre med høstløv med herlige farger nå, istedenfor syriner, synes jeg!

Måtte jo ta litt flere bilder i samme slengen, da, så her er et lite knippe!:)

                            Foto: Ninas Interiør

                      Ønsker dere en herlig høstdag videre!:)


                                                            

mandag 27. september 2010

2 premie...

Det er kanskje noen som lurer på hva gaven på min giveaway er??:) Det er jo så utrolig mye fint jeg kunne tenke meg å dele med dere, så jeg fant ut at jeg ihvertfall måtte ha 2 gavinster!:) Så her er et lite skilt som jeg synes er såå fint, og med en bra og tankevekkende tekst i tillegg. Dette blir 2. premie! Første premie får dere se om noen dager, så følg med!:)

                                                                                                  Foto: Ninas Interiør

Hvis Du ble fristet til å bli med på min giveaway nå, kan du skrive en liten kommentar HER, og det er alt du trenger å gjøre!!:)

            
                        Ha en fin uke, alle sammen!!

                                                        
                                                              

fredag 24. september 2010

Plommer og kammerstake fra Ikea...

Vi har et lite, stusselig plommetre bak i hagen, som sjelden gir så mye plommer, men i år har det virkelig trått til! Mange plommer har vi fått, og søte og gode er de!:)

For en stund siden var jeg en tur på Ikea, og der fant jeg denne koselige kammerstaken. Så nå pryder den kjøkkenøya vår en tid framover, sammen med sandkakeformene fra mamma!:) Fikk forresten noen tips om hvordan man kan brenne lys i disse formene på en lur måte, så ikke huset brenner ned!... Man kan enten ta havsalt eller kattsand i bunnen, eller klistre på møbelknotter/filt under!
Så det var Dagens tips!!:)

                                       
                                                 Helhetsbilde!.. Hi-hi! Viktig å ha med det, da vet du!:)

                                                           Foto: Ninas Interiør

 Hvis du vil være med på min aller første giveaway,  kan du trykke HER!

                GOD HELG!!!

                         

mandag 20. september 2010

Vet dere hva?...

I går rundet bloggen min 40 000 besøkende, og det er jo bare kjempemorsomt!:) Særlig med tanke på at jeg ikke alltid er like aktiv på bloggefronten.. Så i den anledning tenkte jeg å ha min aller første giveaway!   Hvis du har lyst til å være med på den, kan du slenge deg på her!:) Premien er foreløpig en overraskelse, men jeg skal fortelle hva det er sånn litt etterhvert!...
                                       Reglene blir ikke så veldig avanserte!...

Alle som skriver en kommentar, får ett lodd hver!! Men kjempekoselig om du har lyst til å følge bloggen min. Og superduperkoselig om du har lyst til å linke til konkurransen min i tillegg!!:)

Du trenger ikke ha egen blogg for å være med! Skriv deg på under anonym, med med ditt vanlige navn, og så kan du sende meg en e-post med navn og adresse hvis akkurat DU vinner!!
   
          Dette blir kjempespennende! Aldri gjort det her før, så er veldig spent på resultatet!!

                                  Ha en strålende uke, så blogges vi!!!:)

                                              

søndag 19. september 2010

Jada, jeg er her fortsatt:)...

Nå er det virkelig på tide med et lite innlegg fra meg! Har hatt en hektisk start på høsten med mye jobbing, og i tillegg vært litt lite inspirert til å blogge.. Noen som kjenner seg igjen? Må innrømme at jeg ikke er så veldig glad i høsten. Etter den vinteren vi hadde i fjor, med sinnsykt mye snø, ihvertfall til å være her, må jeg innrømme at jeg gruer meg litt til å gå mørketiden i møte! Jada, jeg synes at det er koselig å sitte inne og nyte flammene fra peisen, og masse levende lys, men jeg er og blir et vår- og sommermenneske!:)

For et par uker siden var jeg på Ikea sammen med noen venninner, og det første jeg fant, som jeg har ønsket meg leeenge; var denne lampa under her. Og gjett hvor jeg fant den??!.. I billigkroken!! Så da var jo hele turen reddet for min del!:) Ikke at den var så dyr i utgangspunktet, men det er jo alltid moro å gjøre sånne kupp!


Så den har jeg nå plassert i hallen, sammen med en koselig blomst som jeg fikk av to venninner jeg hadde på besøk i går kveld. Tusen takk, jenter!!:)


Fra mamma her jeg fått disse sandkake-formene. Hun hadde en hel haug av de, så jeg har plassert de både her og der:) Regner med at de er litt brannfarlige hvis de blir stående for lenge, så tror jeg får finne på noe under de, så jeg slipper å brenne ned hele kåken!

Til slutt vil jeg bare takke alle dere som har lagt igjen kommentarer hos meg! Synes det er superkoselig å høre fra dere, og spesielt de fra forrige innlegg, ang. huset vårt!!:) Det blir jo ofte til at man ser seg blind på det man ser hver dag, ihvertfall jeg... Så det var koselig at dere likte det!!

                Foto: Ninas Interiør                   
                       Nå skal jeg ta meg en runde rundt til dere, og bli skikkelig inspirert!

                         Ønsker dere en koselig søndagskveld!!:)

                                                              

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails