torsdag 29. juli 2010

Regn, regn og atter regn....

Er så utrolig glad for at jeg hadde tidlig ferie i år, altså! For et kjedelig vær det er her på Østlandet for tiden. Og ikke nok med det; i kveld melder de flomvarsel i tillegg... Er like greit å jobbe, da jo!:)

Når det er grått og trist ute, må jeg freshe opp med litt farger inne. Ikke så mye nytt hos meg, dessverre, men en gammel blomsterpotte har kommet fram i lyset igjen, det samme med lysestakene.

                                                 Så her er dagens bilder fra stua:)


Denne puta fant jeg inne i skapet i dag. Der har den ligget siden i fjor sommer, gjemt og glemt. Så da fikk selvfølgelig den også komme fram. Synes det er så herlige farger i den, akkurat sånn jeg liker!:)


                                                    Må innrømme at jeg er utrolig glad i rosa!...:)

                                    
                                                           Og et siste bilde fra meg i dag:)
        Foto: Ninas Interiør

    Ha en koselig dag videre, jenter, så stikker jeg på jobb!..:)

                                         Stor klem  

mandag 26. juli 2010

På hyttetur...

Nå er ferien stort sett over for min del. Har allerede jobbet en uke. I år har gutta og jeg vært på hyttetur på Lökholmen, en halvtimes kjøretur hjemmeifra! 14 dager med stort sett strålende vær i en liten campinghytte er virkelig å anbefale!!:) Vi sov så lenge vi ville, spiste når vi var sultne, minimalt med rengøing, og ikke minst bada og sola vi oss. Sjefen i huset var hjemme og jobba, og stakk innom når han følte for det:)

Gutta har masse venner der, så de var jo stort sett over alle hauger, og da  kunne jeg ligge på svaberget rett på utsiden av hytta og lese og kose meg, helt for meg selv! Innimellom fikk vi besøk hjemmeifra. For venner og familie var det kort vei å komme på besøk, og det var selvfølgelig kjempekoselig!

Dessverre er jeg dårlig på å ta med med kamera på tur, men noen bilder har jeg da tatt:)

Her er frokostbordet. Må ha med litt stæsj, jeg da, for å gjøre det litt hjemmekoselig.. Så her er det rosa duk, noen lys på et brett, og rosa bolle med frukt som pynter opp:)


Her hadde vi overnattingsbesøk. Kan si det ble rimelig trangt i ei lita 4-manns-hytte! Men koselig var det. Regna denne dagen, så da er det kjekt å se en film på PC'n!! Sjekk alt kaoset både over og under sengene. Er vi på tur, så er vi på tur!:)


                               Vi har fått en liten nevø i løpet av sommeren, og her må tante kose litt:) 
                                                              Er han ikke vakker?!? Foto: Ninas Interiør


Dette var bare et lite knippe fra sommerferien vår. Ikke mye interiør her, med andre ord... Håper dere har kost dere, også!! Og fortsatt god ferie til dere som har mer igjen av ferien!:)


                                                Klem  

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails