søndag 28. februar 2010

One more night to go...

Når man jobber i helsevesenet, er det sjelde fri å få. Så nå i vinterferien jobber jeg selvfølgelig 5 netter, og i dag her jeg èn igjen. Så derfor så få innlegg fra meg denne uka...

Har jo sett at en del av dere er godt igang med påskepynten, og jeg har prøvd meg litt, jeg og. Dette lille påskeegget på brettet her satt jeg en kveld og laga, men synes ikke det var så lett å få det pent.. Det ble ille skrukkete. Noen som har noen gode ideer på hvordan det ikke blir så skrukkete, eller skal det bare være sånn?...

Foto: Ninas Interiør

I dag skal jeg gjøre minst mulig. Bare psyke meg opp til å gå på den siste nattavakta, og se på 5-mila. Heia Norge!!:)

Klem   
 

tirsdag 23. februar 2010

Tags...

Et fint navn på enkle kort! Disse tagsene har jeg kjøpt på Panduro, og de var veldig enkle og morsomme å lage kort av!:) Prøv selv!

Jeg synes det er mye morsommere å gi bort ting jeg har laga selv, det være seg kort eller andre småting, enn å gå i butikken å kjøpe det! Disse er fine å henge på f.eks. en blomsterbukett, en hylle, eller bare som vanlige kort:)

Foto: Ninas Interiør

Kos dere i vinterferien!!

Klem  

søndag 21. februar 2010

Hvordan lage en englestrut?...

Jeg lovte for en stund siden at jeg skulle vise hvordan man lager disse strutene, og nå har jeg gjort et lite forsøk her.. Er ikke verdens beste læremester, men kan jo hende at noen skjønner noe:)


Her er hva man kan bruke: Et ark som er litt stivt, stempelsverte, blonde, et bånd med hjerter på (fra Nille), et ark med gammel skrift (dette er fra Panduro), og forskjellige bånd til å henge struten i.

 
Her har jeg rullet sammen arket, limt  det sammen og klippet det jevnt rundt med en saks som lager denne litt slitte kanten.

 

Her kan dere se nærmere hvordan arka blir når man bruker denne saksa her, som forøvrig er fra Euro Pris, og kosta en slikk og ingenting:)


Her har jeg begynt å lime på arket med skrift på. Og så har jeg tatt på litt stempelsverte øverst langs kanten, og nederst på tuppen.Her har jeg limt på en blonde, festa båndet med hjertene med en liten tape-bit, limt på litt flere hjerter, og satt på en liten sløyfe øverst. Så har jeg tredd et tynt bånd gjennom to små hull som jeg har laga på hver side, og bare knøte en knute på innsiden, så det skal holde seg på plass.

 

Foto: Ninas Interiør


Puh!  Får håpe dere som er interessert i dette, skjønte noe av det!:)

Nå skal jeg sette meg å se på skiskyting, så dere får ha en fortsattt fin søndagskveld!

Klem  

lørdag 20. februar 2010

Det snør og det snør, og vi snør nesten ned....

Det er helt utrolig, jeg har aldri sett så mye snø her hos oss noen gang før! Sjekk veranda'n vår:


Og hva gjør man i ett slikt vær? Jo, jeg sitter inne og leser en god bok, og så har jeg sydd meg to nye lampeskjermer. De har jeg bare knøte 2 hyssingsnorer rundt, i mangel av en blonde, men egentlig synes jeg det passa litt til de brune Høganes-krukkene mine:)

I går kveld satt jeg og så på OL, men jeg må innrømme at jeg blir litt rastløs. Jeg må liksom ha med meg hva som skjer, da, men det blir mange timer i soffa'n.. Jeg har hatt noen mellomverk liggende helt siden i sommer, og plutselig fikk jeg et rykk, og dro fram de. Har lenge tenkt å sy gardiner i stua av de, og nå er jeg nesten klar. Får en deilig følelse!!:)Jeg har lenge vært litt lei de kurvlampene vi har i vinduene i stua, tror vi har hatt de i nærmere 10 år... Forrige fredag fant jeg 2 koselige lampeskjermer i en kjempefin interiørbutikk på Borg senteret, i nærheten av Sarpsborg.  Og her er de:)
Foto: Ninas Interiør


Det var alt fra meg i dag. Ha en koselig lørdagskveld!:)

Klem  

lørdag 13. februar 2010

Litt hjemmesydd...

I dag har jeg sydd en lampeskjerm i full fart, av en gardinrest jeg hadde liggende. Monogrammet har jeg i kappene som jeg bruker på kjøkkenet om sommeren. Jeg vet at mange av dere har disse gardinene, både i liftgardiner, kapper og hele lengder, så her er en idè på hva som kan gjøres med de, hvis noen har noe til overs!:)


Jeg måtte jo bytte om litt, og "stæsje" litt når jeg først var i gang, da! Det er jo så moro!:)
Til slutt vil jeg ønske alle mødre der ute, en riktig koselig morsdag, og resten av dere; ha en kjempefin  valentinsdag og fastelaven!!:)

Jeg tilbringer min i en svømmehall i 8 timer.. Stønn!!
Foto: Ninas Interiør                                                
                            
  

torsdag 11. februar 2010

Ønskeliste...

Nå har jeg sittet og tittet igjennom Ellos sine sider, og der var det jammen mye fint! Ting trenger ikke være så veldig dyrt for at jeg skal like det, ihvertfall! Bare se her:

Denne koster kr. 1499.-


Og denne kr. 1299,-Kr. 699.-

 

Her er det litt andre vårlige ting, også fra Ellos.Foto: Ellos


Jeg skal tilbringe mye av helga i en varm svømmehall, så det er ikke sikkert det kommer så mange innlegg til fra meg før over helga:)  Men man vet jo aldri...

Ønsker dere ihvertfall en riktig GOD HELG!!:)
   
Klem  

onsdag 10. februar 2010

Skal, skal ikke?...

I dag har jeg tatt ned de røde gardinene jeg hadde i spisestua. Og det ble så utrolig lyst! Nesten så jeg ikke har lyst til å henge opp noen andre gardiner. Med all snøen som ligger på utsiden, ble det et blikkfang nok i seg selv:)

Her skal dere få se hvordan det ble:


Så får vi se hvor lenge jeg klarer meg uten gardiner:)Dette trauet har farfaren til mannen min laget. Synes det er så koselig! Det har også stått bortgjemt en stund, men nå har det kommet til heder og verdighet igjen.Og så passa det så godt til "bordpynten"!:).. (Som forøvrig er vist i et innlegg litt lenger ned på siden..:)


Foto: Ninas Interiør

 Ha en strålende onsdag!!

Klem  

mandag 8. februar 2010

En award!!...

Denne awarden har jeg fått av Linda i dag, med den kjempekoselige bloggen Min lune hule! Tusen takk Linda!! Var veldig hyggelig å våkne etter 3 nattevakter, rimelig trøtt og sliten, og få en sånn oppmuntring!:)


Først og fremst vil jeg gi denne tilbake til deg, Linda, for jeg setter veldig stor pris på bloggen din, og dine alltid koselige kommentarer!:)

En annen som jeg vil gi denne til, er Jannes Hobbykrok. Hun er utrolig kreativ, skriver veldig artig, og har alltid en koselig kommentar på lur.

Til slutt vil jeg gi en award til Hildegunn, med den koselige bloggen Hespe. Henne har jeg akkurat blitt kjent med, og det føles allerede som jeg har kjent henne lenge. Hun har også alltid en koselig kommentar på lur:)

Til slutt vil jeg ønske dere en fortsatt fin mandagskveld!:)

Klem   

søndag 7. februar 2010

Kalender...

Det er en ting jeg har savnet her i huset, og det er en kalender. Så her om dagen, da jeg var på Plantasjen, stakk jeg bare en liten tur innom Sparkjøp, og gjett hva jeg fant; nemlig, en kalender. Må innrømme at jeg falt pladask for den! Så koselig med det motivet på! (Matcher jo korta og strutene mine:)..)

Og det beste var at den bare kosta 79,-. Og den kan vi ha forever! Spiller jo ingen rolle hvilket år, dag eller måned det er, for det er bare å flytte på de "magnet-firkantene". Så da var jeg fornøyd!!:)

Så nå henger den på kjøkkenveggen, ved siden av kjøleskapet, og så lenge jeg husker å flytte de magnetene... Så vet jeg vilken dato det er!:)

Foto: Ninas Interiør

Ønsker dere en fin søndags-ettermiddag!

Klem 

fredag 5. februar 2010

Litt gammelt og litt nytt...

I flere år nå har denne trebutten stått på boden. Det er farfaren til mannen min som har laget den. Jeg pleide å bruke den til jul før, og fylle den opp med blomster, mose, granbar og lys. Men av en eller annen grunn har den ikke blitt brukt på lenge.

 

Så leste jeg på bloggen til Livs Lyst for en stund siden, at hun etterlyser gamle ting som gjerne kan brukes på nye måter, og da tenkte jeg at den butten er jo egentlig ille koselig da, så kanskje jeg skal finne på noe med den?Som sagt, så gjort. I går var jeg en tur på Plantasjen, og da fant jeg jo disse fine Perleblomstene, og dette lille treet. (Som jeg ikke husker navnet på....Bombe!:))


Ikke hadde jeg en potte som passa til treet, men jeg tok et sånt "kakepapir" og tulla rundt, og knøt det fast med en grå hyssing. Og en gammel blonde som jeg hadde, har jeg surra rundt denne "bånd-holderen", eller hva den nå kalles... Og til slutt to kubbelys, og vips hadde jeg et nytt arrangement på spisebordet!:) Det ble vel koselig, vel?:)

Foto: Ninas Interiør

Ønsker dere alle en riktig god helg!!

Klem                  

torsdag 4. februar 2010

Vårlig stemning...

I dag har jeg endelig fått meg noen vakre Perleblomster. Det er vel det de heter, er det ikke? Noen ganger står det helt stille... Føler det ble vårstemning med en gang:)


Bildene ble litt uklare under her, men en liten montasje kommer allikevel:)..

På lysetstaken har jeg hengt et lite hjerte som det står "Du er unik" på. Det fikk jeg av en venninne som bordkort i bursdagen hennes. Det er en koselig oppmuntring som vi kan trenge, alle og enhver, innimellom!:)

 
Her står ho mor og smiler så pent i bakgrunnen, tør ikke å vise for mye, da:) (Føler ikke alltid at jeg egner meg på trykk...)

 

Dette skapet her har jeg vist flere ganger før, men det er jeg så glad i! Og så er det så koselig å pynte det!:)
 
Foto: Ninas Interiør

Ha en fortsatt fin kveld!!

Klem 

onsdag 3. februar 2010

Over TV'n...

Som så mange andre bloggere rundt omkring, har jeg også en hylle over TV'n.  Og den har jeg selvfølgelig pynta med litt stæsj. Og ettersom jeg laga en ny englestrut i helga, så må jeg jo selvfølgelig blogge om den:)   I mangel på noe annet....I nærmere ettersyn..


Et gammelt og antikt bilde?.. Neida, bare et av PhotoScapes mange finurligheter:)

 
Foto: Ninas Interiør


Nå begynner det å bli såpass sent, at jeg nesten får 
ønske dere en riktig God Natt!!

Klem 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails