tirsdag 30. juni 2009

For en varme!...

Nå er det ikke noe annet å gjøre enn å komme seg ut på nærmeste strand! Jeg skal jobbe i kveld, og er nødt til å bade i masse kaldt vann, for det kommer til å bli varmt på jobben! Den som hadde ferie nå, du!...


I går kveld var det 36 grader inne på kjøkkenet, og 30 grader ute! Puh... Foto: Ninas Interiør

Ha en god og varm dag!! Klem

lørdag 27. juni 2009

Roser på en lørdag...

Jeg hadde en liten hagevandring i går, og nå begynner noen av rosene mine å komme. Hurdalsrosa og New Dawn blomstrer som bare det, mens Ingrid Bergman fortsatt står i knopp!

Ha en fantastisk lørdag i det fine været!!

KlemFoto: Ninas Interiør

fredag 26. juni 2009

En rask titt...

Nå er sommerferien like rundt hjørnet, og det blir litt mindre tid til blogging, merker jeg... Når vi først har fri fra jobb, tar vi oss gjerne en tur på nærmeste strand, eller en tur ut med båten. Men noen innlegg innimellom skal jeg nok alltids få tid til!:)

Og så vil jeg passe på å ønske en RIKTIG GOD SOMMER! til alle dere som begynner sommerferien i dag!!

Her kommer noen små interiørdetaljer rundt huset:)


Litt pynt på veranda'n..Denne bua her begynte vi på for 2 år siden, men den blir liksom aldri ferdig... Noen andre som har det sånn?.. Men den er veldig praktisk, da! Fyller den opp med hagemøbler, sykler, gressklipper og snømåker. Og masse annet rart!:)

Foto: Ninas Interiør


Ha en superfin fredag i det gode været! Klem

torsdag 25. juni 2009

Sommeravslutning...

I går hadde interiørjentene sommeravslutning, på hytta til Anette. En superkoselig kveld!! Vi satt på terassen, over vannet, og bare nøt sommerkvelden!

Jeg hadde selvfølgelig ikke med meg kamera, men jeg har fått lov til å stjele bilder fra Anette... Som hun har satt så fint og flott sammen. ( Så slapp jeg det!....)

Og her kommer en liten titt!:)


Foto: Anetteshus.com

Ha en fortsatt fin kveld! Klem

mandag 22. juni 2009

Drømmer fra Jeanne Dark Living...

Det er jo så mye koselig hos Jeanne Dark Living! Ønskelista kan virkelig bli lang! Her er ett lite knippe ønskedrømmer!:)

Ha en strålende mandag! Klem


mandag 15. juni 2009

Litt nytt!...

Som en del andre her i blogge-verdenen, har jeg vært på KID og blitt frista! Klarte ikke å gå forbi denne koselige potta her, og dette fugleburet, som jeg har titta på mange ganger før. Synes de ble veldig koselige i kjøkkenvinduet mitt. Så nå står de der foreløpig. Mulig de flytter ut etterhvert!..


Jeg trengte et serveringsbrett til "utebruk", og dette fant jeg på Europris. Med salatbolle og små skåler i samme serien. Og en vepsefanger er en nødvendighet i vår familie fra i år! I fjor ble mannen min stukket av veps, og fikk en skikkelig allergisk reaksjon, så nå er det om å gjøre å holde vepsen unna!
En trippel telysestake i hvit kurv var jo også veldig koselig, da! Kan bruke den til både lys og blomster, så vips ble den med hjem, også...
Som dere ser, er jeg veldig glad i farger, spesielt rosa! Det kan blandes med de fleste farger, og setter et koselig preg på interiøret, synes jeg!

bugner det av blomster i hagen, så i går var jeg var nødt til å plukke meg en blomsterbukett! Er så moro å sette sammen forskjellige blomster i farger som passer sammen. Så dere kommer nok til å få se flere slike...

Foto: Ninas Interiør
Nå skal jeg ut å jogge meg en tur. Sommeren kommer liksom så brått på hvert år..(Skrekk og gru!) Og så må man ta et skippertak sånn rett før...
Ja, ja, ønsker dere ihvertfall en riktig fin mandag!!:) Klem

søndag 14. juni 2009

Riviera Maison

Hos Riviera Maison har de fantastisk mye fint! Kunne vel sikkert tenkt meg halve butikken!... Hvis du vil se flere bilder, kan du trykke her:)


Hvem drømmer vel ikke om å sove i slikt sengetøy?!?Eller et slikt?... Er jo bare såå koselig!! Foto: Rieviera Maison


Ha en fortsatt fin søndagskveld!

(Når kamera kommer tilbake fra svømmestevne, kommer jeg sterkere tilbake!..)

Klem

fredag 12. juni 2009

Litt inspirasjon

Jeg liker stilen til Slettevoll veldig godt, så i dag har jeg "stjålet" noen bilder derifra. (Mann og barn har nemlig stukket av med kamera på svømmestevne i Hamar..) Egentlig litt synd, for jeg har vært på KID i dag, og dere kan jo gjette hva jeg har kjøpt?!..

Det skal dere få se når kameraet har kommet hjem igjen!:)

Jeg har alltid drømt om en hytta ved sjøen. Og hadde jeg hatt råd og mulighet, ville jeg ganske sikkert hatt en god del fra denne stua her!..Tenk å ha en glassveranda som denne. Sukk! Blir mye vinduer å vaske, da...


Jeg må jo innrømme at jeg liker denne stilen, også! Det grove og røffe, blanda med den lyse, klassiske sofaen. Superfint!


Dette er jo "berre lekkert"!!


Foto: Slettevoll

Ha en kjempefin helg! Klem

torsdag 11. juni 2009

GJETT HVA ?!?...

Da jeg sto opp etter nattevakt i dag, skulle jeg bare inn på nettbanken å sjekke konto`n min... Håpa i det lengst at feriepengene hadde kommet inn! Men hadde de de da?? Neida! Må nok smøre meg med tålmodighet helt til i morgen! Men nok om det...


Når jeg først har på PC`n, pleier jeg jo å titte innom bloggen min, òg, da.. Kunne jo hende at jeg hadde fått noen koselige kommentarer?! Og så så jeg at flere hundre hadde vært innom og titta hos meg i dag. Jeg gned meg i øya, og lurte på om jeg så feil, men neida... Så titta jeg på kommentarene, og da hadde Anette vært så snill at ho sa til meg at jeg var på Nettavisen i dag, hvor de anbefalt 10 interiørblogger. Og jeg var en av dem!! Noe så moro ! Takk Anette, som sa til meg! ( Ho vet hvor håpløs jeg er på dette data-greiene til tider....)

Så hvis du har lyst til å se hva de skrev, kan du trykke her!:)

Ha en strålende dag! For det skal jeg ha! Trallerallera!:)


Klem


tirsdag 9. juni 2009

HJELP!!

I går kveld var vi i bursdagsselskap til pappa. Kjempekoselig, med mye god mat som vanlig! Stønn!!... Og så spurte min snille mor meg om det var noe hun kunne hjelpe meg med i dag?.."Tja, jeg har jo litt stryketøy som kanskje burde vært tatt, da", sa jeg. Og nevnte ikke noe om dimensjonen på stryke-haugen min.

Og som dere ser, så var den ikke så rent liten. For å si det sånn: Vi rakk ikke å ta den i dag!...Planen var at vi skulle stå ute på veranda'n og stryke, og bli brune på ryggen og bakbeina, for det er jo ikke så lett alltid.. Men selvfølgelig begynte det å blåse, og det skya til, så vi måtte pent gå inn igjen. Men nå er jeg ihvertfall i gang, og det er deilig bare det!:)Sola skinte så fint inn i stua til morgenen i dag, så jeg måtte bare ta noen solskinnsbilder:)


Foto: Ninas Interør
Ha en hyggelig aften!!:) Klem


fredag 5. juni 2009

På "styling-tur" til Signebøenfjellet!

I sta kom nabo'n og lurte på om jeg ville være med en tur på hytta og "style" litt... De skal ha visning i morgen, så da er det jo om å gjøre å ha det så koselig som mulig! Så kl. 21.00 i kveld gikk vi ut og plukka masse blomster, og dro i vei.

Og da måtte jeg jo bare ta noen siste bilder fra hytta, som vi har kosa oss så masse på. Her kommer en siste titt. Og den er vel verdt en tur i morgen, altså, hvis dere ikke har noe annet å gjøre!...:)

Foto: Ninas Interiør


Ha en fin-fin lørdag!! Og hvis du vil se mer av hytta, trykk her!:)

Klem


torsdag 4. juni 2009

Husker dere?...

I våres var jeg så flink og potta om Pelargoniene mine. Det er stort sett Mårbacka jeg har, men også to andre, som ser ut som små, små røde roser. De er kjempesøte! De har ikke begynt å blomstre ennå... Men det har derimot Mårbackane mine! Så her er en liten titt:)


Foto: Ninas Interiør

PS! Takk for i går, jenter! Bare såå koselig! Gleder meg til neste gang, for da skal vi nemlig hit! Vi har pleid å ha sommeravslutning med interiørklubben her, men som dere ser, skal denne hytta selges. Snufs!! Men det dukker nok snart noe nytt opp, skal du se!....:)

Ha en fortsatt strålende dag! Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails