fredag 3. april 2009

Mårbacka

Da var endelig Mårbackane mine potta om! Er spent på om de kommer seg. De har ikke blitt behandla så pent i vinter... Men, den som venter på no' godt, venter ikke forgjeves!?:)
Foto: Ninas Interiør

Er jeg riktig heldig, kan de se ut som disse!:

Ha en fin fredagskveld!:) Klem

6 kommentarer:

 1. Hei,så gøy at jeg fant frem til din blogg...Masse nydelig og inspirerende bilder...Hit titter jeg innom igjen..Go`påske til deg fra Maliva

  SvarSlett
 2. De kommer seg nok. Jeg fikk mine til i fjord og håper å få de til i år også. Lykke til og takk for titten. God Påske.

  SvarSlett
 3. Ja hei du...Hørnan er jo favorittbutikken når det gjelder stoffer o.l....Jeg kan virkelig anbefale bruktbutikken jeg fant i dag...Fikk kjøpt meg gamle vinduer som jeg samler på,og lager ting med.Lagt ut bilder av de tidl.Gå inn på http://www.lordnelsonsmf.com Ligger like ved havna:O)Go`tur...

  SvarSlett
 4. De kommer seg sikkert:))
  Ser på innlegget under her om huset. Vi har gult hus vi også. Alle rundt oss har hvite hus. Å det er litt kjedlig og ha samme farge på huset som alle naboene:))))

  Ha en fin kveld:))

  SvarSlett
 5. Hei!!
  Skal love deg at de kommer,det er liv som bare det:)
  Den der står på ønskelisten min:)
  Ønsker deg en flott helg,klem:)

  SvarSlett
 6. Mårbacka og Dronning Ingrid er bare de nydeligste blomster!!!!!!
  Jeg har noen jeg må lage avleggere av jeg også. Det har sikkert vært lurt å vente helt til nå, for de har hatt vanskelig for å slå rot i vann i vinter. Lurer på om de bare rett og slett ikke er interessert i å formere seg midtvinters jeg. .. hihi.

  Jeg gleder meg til blomstringen i alle fall. De er nydelige!!
  Hell og lykke til med dine!
  Hilsen Ljo

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar hos meg! Blir såå glad!:) Klem Nina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails